reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Kedlubny dušené s mrkví

Zeleninové přílohy k masům jsou dietnější a rozhodně zdravější.


  • 3,1

    91×

    3,1 91
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 824 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 668 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 169 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 565 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

13. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 539 hodnocení

Zelí v našem jídelníčku nesmí chybět: Proč je tak zdravé?

12. 10. 2019

Postup přípravy

Kedlubny, mrkev a cibuli očistíme. Mrkev a kedlubny nakrájíme na nudličky. Cibuli nasekáme nahrubo. Česnek oloupeme, prolisujeme a utřeme se solí.

Do kastrolu vlijeme vývar a přivedeme jej k varu. Vsypeme mrkev, kedlubny, cibuli a zeleninu podusíme. Když je zelenina měkká, zaprášíme ji moukou, ochutíme česnekem a okořeníme. Krátce ji povaříme a podle chuti případně osolíme.

Kedlubny dušené s mrkví hustě posypeme sekanou petrželkou a podáváme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kedlubny dušené s mrkví

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.