reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Kedluben nebo kedlubny očistíme, oloupeme a nastrouháme nahrubo. Kedluben dáme do hrnce, mírně podlijeme vodou a dusíme jako zelí. Podle chuti můžeme přidat kmín a sůl.

Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Na pánev dáme lžíci sádla, rozehřejeme, vsypeme cibuli a osmahneme ji dorůžova. Když je cibule zlatavá, přidáme mouku, krátce opražíme a odstavíme. Ze zelí podle potřeby slijeme vodu, vmícháme cibulkovou jíšku a promícháme. Podle chuti kedlubnové zelí s cibulkou ještě okyselíme octem a osladíme.

Kedlubnové zelí s cibulkou podáváme jako klasické zelí.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kedlubnové zelí s cibulkou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.