Kedlubnové zelí na cibuli

15 min | příloha | 1 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 5052x
Vynikající domácí kedlubnové zelí podle jednoduchého receptu.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 4 lidé)


Postup přípravy receptu

Oloupeme cibuli a nakrájíme ji nadrobno. Orestujeme na trošce oleje, přidáme nastrouhaný kedluben nahrubo a orestujeme.

Orestovanou zeleninu osolíme, přidáme kmín a zalijeme trochou octa (možno i citron). Podle potřeby podlijeme vodou a dusíme doměkka.

Kedlubnové zelí na cibuli je hotové za cca 15 minut.

DJSPA autor receptu:

Kedlubnové zelí na cibuli

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

na porci


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kedlubnové zelí na cibuli

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Kedlubnové zelí na cibuli
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept