reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Kedlubnové řízky

Recept na levný a dobrý oběd, který můžeme jíst i za studena jen tak třeba s chlebem a hořčicí nebo kečupem.


  • 3,5

    22×

    3,5 22
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

trojobal



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 829 hodnocení

Recept na boloňské špagety krok za krokem

23. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 674 hodnocení

Halloweenské recepty: Jednoduché, rychlé a zdravé

23. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Videorecept: Úžasně jednoduchý ovocný drobenkáč

22. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 674 hodnocení

Lněná semínka: Výživový poklad a superpotravina v našem jídelníčku

21. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 270 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 544 hodnocení

Recept na domácí pizzu Margherita krok za krokem

21. 10. 2019

Postup přípravy

Kedlubny oloupeme a nakrájíme na plátky asi 1 cm široké. Kedlubny dáme do vroucí vody, přidáme sůl a vegetu a vaříme asi 5 minut.

Potom plátky vyjmeme a necháme zchladnout. Kedlubny obalíme v klasickém trojobalu a smažíme dozlatova.

Kedlubnové řízky podáváme třeba s bramborovou kaší.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Kedlubnové řízky

    Celkový počet komentářů: 9

    Nalezeno receptů: 9

    Přidat příspěvek k receptu Kedlubnové řízky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.