Kávový dort plný šlehačky, na závěr ozdobený broskvemi.
4 lžíce | olej |
4 ks | vejce |
0.5 balíčku | kypřicí prášek do pečiva |
120 g | cukr krupice |
140 g | hladká mouka |
2 lžíce | rozpustná káva |
krém | |
---|---|
2 lžíce | cukr moučka |
1 balíček | vanilkový cukr |
300 ml | smetana ke šlehání |
na obalení | |
30 g | bílá čokoláda |
50 g | čokoláda mléčná |
podle potřeby | |
tuk na vymazání | |
hrubá mouka na vysypání | |
na ozdobu | |
2-3 ks | broskev |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena