reklama
hledat uživatel
       

Katův šleh

Jednoduché a rychlé jídlo pro ty otrlejší s železným jazykem.


  • 4,1

    342×

    4,1 342
  • 25 min

  • 21×

Postup přípravy

Vepřové maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Olej rozpálíme a maso na něm opečeme.

Cibule oloupeme, nakrájíme na kolečka a přidáme k opečenému masu. Chvilku restujeme, podlijeme malým množstvím vody, přidáme pokrájené feferonky, kapii, okurky, zalijeme kečupem a krátce dusíme, až je maso měkké. 

Nakonec katův šleh osolíme, opepříme a servírujeme. Katův šleh nejlépe chutná s chlebem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Katův šleh

    Celkový počet komentářů: 36
    • dadulka111
      dadulka111

      Katův šleh

      Nevím, co je špatného na mase se zeleninou, v tomto případě sterilovanou. Vařím úplně stejně jako zde v receptu.

      29.09.2017 09:41:37

      • Alegor
        Alegor

        Re: Katův šleh

        Chutná to dobrý to je co jiného dodat špičáku spic

        04.03.2018 08:37:26

      • Vlaďka
        Vlaďka

        Re: Katův šleh

        Katúv šleh je moc dobré a rychlé jídlo.Čekáte-li návštěvu určitě nepohrdne.

        18.04.2019 18:01:09


    • Jirka
      Jirka

      Katův šlech je jedna z úplně nejhorších rádoby poživatin co znám. Neskutečně primitivní recept se se smíchá pár věcí, a zaleje se to *račkou jménem kečup... BLE fakt nechápu jak to může někdo jíst.

      08.10.2012 19:42:52

      • Yanna
        Yanna

        Tak nevím, ale podle mě použít kečup není špatná věc, pokud je domácí. Já třeba nepoužívám jiný, než vlastní.
        Co se týče podávání tohoto jídla v restauracích, myslím si, že se Katův šleh hodí výborně do hospůdek ve "středověkém hradním stylu". Jídlo je typicky staročeské. Pokud je udělán z kvalitních a dobrých surovin, nemohu si ho vynachválit. :-) Do novodobějších restaurací, kde nevaří klasickou českou kuchyni bych ho, ale nezařazovala. Já si potrpím na soulad jak interiéru, tak jídelníčku. O specifikace kuchyně ani nemluvím. Je na škodu, že dnes ve většině restauracích pletou česká jídla s čínskými a italskými. :-(

        18.05.2013 02:14:24

      • giliem
        giliem

        bůh ví co dokážeš sníst ty heheh

        19.08.2013 15:13:23

      • 1MARTINEK1
        1MARTINEK1

        Re:

        To nečti a nežer

        01.02.2016 03:11:53

      • Dnemoh
        Dnemoh

        Zejo! Ale je to dobry, mhnhahahahhahaa.

        08.12.2018 16:49:02

    Nalezeno receptů: 36
    |< << 1234 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Katův šleh

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.