Chutný recept pro přípravu zeleninového jídla s masem.
3 ks | kuřecí prsa |
1 sklenice | lečo sterilované |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
tvrdý sýr | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
voda |
Kuřecí prsa omyjeme a nakrájíme na nudličky. Kuřecí maso vložíme do hrnce s osolenou vodou a vaříme doměkka. Mezitím si připravíme směs se zeleninou. Sklenici zavařeného leča (rajčata, papriky a cibule) vylijeme na pánev a povaříme do vyvaření přebytečné vody. Po odpaření vody přidáme část vývaru z masa a opět necháme zredukovat. Nakonec přidáme kuřecí maso a vaříme do požadované hustoty. Katův šleh z leča podáváme s hranolky, na dozdobení můžeme posypat strouhaným sýrem.
Neodolatelné recepty na rizoto: S kuřecím, zeleninou a pravé italské v krémové podobě
Rizoto je původně pravým italským pokrmem, který si žádá pečlivou přípravu a stanovený postup. Ovšem po Česku si jej připravujeme po svém - většinou v nekrémové variantě. Dnes se podíváme na ty nejlepší recepty, které u našich čtenářů bodují.
autor Lukáš Dvořák
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena