reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Karlovarský knedlík

Celkový počet komentářů: 100
  • Jarda
    Jarda

    karlovarský knedlík

    Mám vnuka celiaka, tak jsem to dělal z bezlepkové mouky a přidal jsem tam asi čtvrtinu prášku do pečiva a vařil jsem to ve folii -perfekt

    12.12.2017 18:50:17

  • zdenka
    zdenka

    Komentář k receptu Karlovarský knedlík

    dobrou chuť

    10.11.2017 08:38:05

  • Svoboda
    Svoboda

    Karlovarský knedlík

    Ti kteří se zde hádají,by měli přejít na jinou stránku,zde jsou poznatky o karlovarském knedlíku a neřeší se zde národnostní otázka.

    05.11.2017 20:09:38

  • Ferdavol
    Ferdavol

    Komentář k receptu Karlovarský knedlík

    Ubrousek lze úspěšně nahradit potravinářskou folií, jen je potřeba jí propíchat. A nitě lze nahradit obyčejnými gumičkami.

    05.02.2017 22:00:30

  • Oblíbené
    Oblíbené

    Děkuji za tento recept, mně se to, ale lepilo na ruce tak jsem tam dal víc mouky. A super.
    Ivan ze Sokolova

    03.01.2017 12:15:36

  • petricek (tecka) eva
    petricek (tecka) eva

    Komentář k receptu Karlovarský knedlík

    Opravdu skvělý... nemá chybu...jen se po něm zaprášilo

    03.12.2016 11:39:29

  • felix karel
    felix karel

    Komentář k receptu Karlovarský knedlík

    žertuju máte to velmi dobré.

    16.10.2016 18:15:35

  • felix karel
    felix karel

    Komentář k receptu Karlovarský knedlík

    máte to velmi hnusné

    16.10.2016 18:13:50

  • silen
    silen

    Komentář k receptu Karlovarský knedlík

    u komentářů jsme se dobře bavili.....

    08.05.2016 11:08:04

  • Matt
    Matt

    Komentář k receptu Karlovarský knedlík

    Při čtení této konverzace se stydím že jsem z moravy

    08.12.2015 14:10:34

  • karol
    karol

    Komentář k receptu Karlovarský knedlík

    hledám nějakej dobrej receptík na karlov. knedlík, Jednou jsem ho dělala a nepamatuji si ho, jediné co si pamatuji je, že tam byl muškátový květ a petrželka, tyto dvě potraviny dělaly knedlík opravdu jedinečný, tak jestli si mohu dovolit doporučit.

    02.08.2015 10:02:24

  • vašek
    vašek

    Komentář k receptu Karlovarský knedlík

    Je ůsměvné číst některé názory, ale jedno je jisté pohanit se dá vše lehce ale přijít s něčím a podělit se o to s ostatními chce trošku kumštu a odvahy. To jestli se v Čechách či na Moravě jí to či ono je věc názoru, ale když už jsem u toho tak něco se skutečně na Moravě nedá jíst ale něco i v Čechách. Vše jsou krajová jídla. Jsem profesionální kuchař a věřte že naše malá zemička je hodně pestrá co se krajových jídel a specialit týče.Tak hezké dohadování !!! :))))

    14.03.2015 11:02:23

  • vašek
    vašek

    Komentář k receptu Karlovarský knedlík

    Je ůsměvné číst některé názory, ale jedno je jisté pohanit se dá vše lehce ale přijít s něčím a podělit se o to s ostatními chce trošku kumštu a odvahy. To jestli se v Čechách či na Moravě jí to či ono je věc názoru, ale když už jsem u toho tak něco se skutečně na Moravě nedá jíst ale něco i v Čechách. Vše jsou krajová jídla. Jsem profesionální kuchař a věřte že naše malá zemička je hodně pestrá co se krajových jídel a specialit týče.Tak hezké dohadování !!! :))))

    14.03.2015 10:28:52

  • karel
    karel

    koment

    mam rad pohlreicha

    25.08.2014 12:59:18

  • michaela (tecka) sestakova (tecka) ostrov
    michaela (tecka) sestakova (tecka) ostrov

    Komentář k receptu Karlovarský knedlík

    Finist jsi názorný příklad vtipu který rádi vypráví slováci : že moravák je čech který nedošel na slovensko :-) nechci urazit ostatní normální moraváky, kde máš ty tady nějaký recept když se tak kasáš?

    12.04.2014 15:13:57

    • Finist
      Finist

      Re: Komentář k receptu Karlovarský knedlík

      Hm, až na to, že já ho znám obráceně, že je to Slovák, co nedošel do Prahy. Když chceš vyprávět vtipy o Moravákách, tak si je aspoň nastuduj. Apropó, Moravák se píše velké M.

      19.04.2014 20:22:20

  • Evík
    Evík

    Komentář k receptu Karlovarský knedlík

    Knedlík je moc dobrý. Příjemná změna oproti klasickým kynutým knedlíkům.

    06.04.2014 12:33:33

  • ufounka
    ufounka

    Jsi OSTUDA MORAVY!!! Chytni se za nos!!! PREZENTOVAT SE TAKOVÝM ZPŮSOBEM NENÍ O.K. !!! STYDÍM SE, ŽE I NA MORAVĚ JSOU TAKTO JEDNODUŠÍ LIDÉ. JE MI TĚ LÍTO!!! A PRO VŠECHNY ZPRÁVIČKA: My holky z MORAVY DOKÁŽEME UDĚLAT Z JAKÉHOKOLI JÍDLA MŇAMKU. :)

    06.04.2014 10:26:56

  • lenka
    lenka

    Komentář k receptu Karlovarský knedlík

    aby jsi se z té Moravy neposral ...))

    21.01.2014 08:33:56

  • jurica (tecka) jirka
    jurica (tecka) jirka

    Jako naprosté kuchařské vemeno jsem ho zkusil. Jen jsem do něj přidal petrželovou nať a vařil jsem ho 2x 10 minut ve folii. Vypadá luxusně, chuť ještě nevím. Chladne na okně. Jinak jsem moravák jak poleno a tento knedlík mám rád, pane Troll.

    05.01.2014 13:13:57

  • petra (tecka) antosovska
    petra (tecka) antosovska

    Komentář k receptu Karlovarský knedlík

    Nejlepší knedla hned napoprvé se povedla!!!

    28.10.2013 10:13:00

  • Ráďa
    Ráďa

    Komentář k receptu Karlovarský knedlík

    vždy je vařím podle tohoto receptu - skvělé

    20.10.2013 09:04:27

  • Silvie
    Silvie

    čechy vs. morava

    Ne každý na Moravě má rád klasický knedlíky, já jsem moravačka a nomální knedlíky vůbec nejím, proto uvítám tuto rohlíkovou pochoutku, protože k zelí, nebo ke svíčkové si bohužel jinou přílohu nedokážu představit...

    16.05.2013 11:04:27

  • Skalický František
    Skalický František

    Vážení já jsem taky z Moravy a taky vyjadřuji jakousi nesympatii ke karlovarskému knedlíků, sice tak ostře jako Finist bych to nenapsal, ale má ten chlapec pravdu, nazývat něco knedlíkem, co se dělá ze starých rozčmachtlaných rohlíků v mléce, trošky mouky a přehršle petržele, vařit to zabalené v utěrce ve vodě a vydávat to za světovou pochoutku předraženého hotelu Pupp, kde, když nemluvíte rusky nebo anglicky vás ani neobslouží, to mi přijde opravdu "ujeté", jak říká Finist. Nedivím se mu, dělám knedlíky podobně jako on, z vláčné hladké mouky, KVÁSKU, takže je kynutý, rohlíky nedávám vůbec nebo kdyžtak jen jeden, špetku soli, žloutek a hotovo. Vařím jej pouze v horké páře na pařáku v hrnci, nabyde dvakrát tolik, takže je nadýchaný. Na požádání hodím recept.

    06.02.2013 13:05:54

    • Reny
      Reny

      Re: knedlík

      Dobrý den pane Skalický, já bych Vás prosila o recept na ty Vaše knedlíky vařené v páře a nadýchané, ale nenechal jste e-mail, tak snad si to někdy přečtete a napíšete mi recept. Díky a přeji hezký den Reny

      04.03.2013 17:04:14

  • Terka
    Terka

    :D :D :D
    Tady má někdo trošičku problémek s egem, vsadím se že rýže se zelím bude tímto "expertem na to co je dobré a co ne" taky považována za "drek" , a pokud se takto vyjadřujete i v té kuchařce, doufám, že náklad nebyl veliký...

    31.01.2013 15:04:13

  • Jana
    Jana

    Tedy nechápu tuhle konverzaci! Tak snad má každý jiné chutě, ale rozhodně to nikoho neopravňuje, I když možná vydává kuchařku, nějaké jídlo takhle hanět. To tedy nemá úroveň! Finist se vehementně ohání tím, jak je inteligentní, ale jeho projev svědčí o něčem zcela jiném...

    18.12.2012 15:21:14

    • Finist
      Finist

      Svědčí o tom, že žiju pro Moravu, dýchám za Moravu, bojuju za nezávislost Moravy a prosazuju naši kuchyni, křesnej a matlavej rozvařenej karlovarák se nemůže srovnávat s pravým kynutým moravským knedlíkem, který se POUZE vaří v horké páře, potom je nadýchaný, vláčný a nematlá se. Vařit knedlíky v hadře ve vodě mi přijde ujetý, jako všichni Čecháčci.

      20.12.2012 09:27:38

  • Finist
    Finist

    Fuj, fuj a ještě jednou fuj, křesňák bez droždí nebrat! Je vidět, že čecháčci schlemstaj každej drek, ať se to jmenuje jakkoliv, u nás na Moravě jsou knedlíky jedině kynuté houskové, ne tady tyhle křesňáky dobrý tak leda na břuchobol. Ble.

    29.11.2012 12:38:54

  • waocipa
    waocipa

    knedlik na1*

    10.11.2012 10:31:46

  • Lucie
    Lucie

    Nesedí recept

    Nesedí množství mouky - těsto je moc mokré a ještě v receptu chybí petržel.

    21.10.2012 20:28:39

  • Subin
    Subin

    Kolik váží rohlík?

    29.09.2012 10:40:38

  • Michaela Lukešová
    Michaela Lukešová

    Karlovarský knedlík

    Dnes jsem ho vařila k pečené kachně,pro přítelovy rodiče a sklidil velkou pochvalu :)

    23.09.2012 22:41:45

  • cheerfulness
    cheerfulness

    Knedlik nebyl spatny, ale musela jsem pouzit vic mouky a i po uvareni byl knedlik stale "plpaty".

    01.09.2012 19:56:13

  • David
    David

    Právě jsem tento knedlík poobědval a super záležitost. Jen jsem přidal trochu sušené petrželky a na špičku noze muškátového květu. Vařil jem ho n potr.folii a těsto jsem ještě z lehka osolil. Ekcelentní zážitek v kombinaci s ragú na zelenině z divočáka.

    23.02.2012 11:35:47

  • danmar
    danmar

    opravdu luxusní knedlík a ke všemu rychle hotový......dělala jsem s petrželkou a v potravinové folii....neměl chybu!!!.....za nedlouho budu určitě opakovat

    12.02.2012 10:09:31

  • Lena111
    Lena111

    včera jsem ho uvařila a byl úplně luxusní děkuji za recept
    Lenka

    08.12.2011 16:25:28

  • sirova.simca
    sirova.simca

    Jednoduchý a chuťově vynikající (přidala jsem na radu některých i petrželku).

    04.11.2011 11:06:47

  • Silva
    Silva

    Tak dnes jsem ho udělala k obědu se svíčkovou a sekanou pro rodiče,vraceli se z lázní a měl úspěch :-)
    Byl moc dobry a jednoduchý,děkuji

    23.10.2011 19:50:13

  • IVKA
    IVKA

    KNEDLÍČEK

    Letos jsem tento knedlík měla na Šumavě v restauraci s přidáním petržílky a ve tvaru koule o průměru asi 5-6 cm.Byl k vepřovému se zelím a 1 knedlík stačil na porci,bylo to výborné a dlouho jsem sháněla recept.Ted se o to pokusím doma.

    18.09.2011 14:58:26

  • Ronny76
    Ronny76

    karlovarský knedlík

    Dobrý den, tento knedlík je opravdu výborný, já jej ještě vylepšuji čerstvou nebo sušenou sekanou kadeřavou petrželkou, nebo krájenou natí z petržele, celere. Dodá barvu a chuť.

    23.05.2011 17:13:28

  • Evulina
    Evulina

    Lze vařit i v mikrotenové fólii, je to jednodušší. Místo sněhu z bílků jsem dala celá vejce a knedlík byl taktéž chutný.

    16.05.2011 13:02:31

  • lucinka
    lucinka

    velmi dobre

    Dobry den,ja take pridavam petrzelku a muskatovy orisek..a jsou mooc chutne..

    16.04.2011 11:18:44

  • Zdenek
    Zdenek

    knedlik pro chude

    Hruba mouka,prdopec,vejce, nakrajene rohliky,sodovka. Asi recept z jiznich Cech.Delavali jsme to tak doma.Jde to rychle a moc to nestoji. V dobe hospodarske krise....

    dobrou chut Zdenek

    27.02.2011 15:03:39

  • vejce...
    vejce...

    nejde prosím ten recept nějak ošulit na vejce ? :P

    27.02.2011 10:46:15

  • adriana
    adriana

    mno ja ho jdu varit poprve doufam zhe neco nezkazim jak na praxi to jsme museli pridat ete dalsidavku aby jsme to napravili bylo to totiz tezto a melo z toho vzniknou nadychane testo

    24.02.2011 10:12:35

  • prometheus.x
    prometheus.x

    je to fajn recept ale uterku nahrazuju potravinarskou folii a knedlicky jsou taky moc dobry a i mouka se da nahradit polohrubou

    12.02.2011 22:14:06

  • vlada
    vlada

    sorra prečítala som si ho ešte raz už viem :-)

    14.01.2011 20:41:15

  • vlada
    vlada

    asi som si nevšimla ale kam prosím ide tá hrubá múka?

    14.01.2011 20:39:58

  • vlada
    vlada

    asi som si nevšimla ale kam prosím ide tá hrubá múka?

    14.01.2011 20:39:50

  • haha
    haha

    nais doufam ze to dam..

    12.01.2011 18:37:07

  • Lukáš
    Lukáš

    ještě je možné přidat sekanou petrželovou nať. Jednak tomu dodá příjemnou vůni a hlavně udělá pěknou mozaiku.

    13.11.2010 23:16:11

  • Pavel
    Pavel

    první knedlík

    Můj první knedlík a povedl se, velmi dobrý recept. Zdravím Pavel...:-)

    05.11.2010 19:18:23

  • jana
    jana

    povedl se, ale od té doby musím vařit pořád a jen ten knedlík ... to jsem si upletna bič...

    08.08.2010 09:27:27

  • eva Kalvarova
    eva Kalvarova

    karlovarsky kneedlik

    tak se poved chutnal všem

    13.07.2010 09:37:40

  • eva Kalvarova
    eva Kalvarova

    zatím vařím ,tak snad se mi povedou eva

    05.07.2010 08:55:53

  • pappaja
    pappaja

    Výborné.Dělám knedlík už asi po desáté a nemohu se nabažit :)

    17.03.2010 11:59:39

  • mirka
    mirka

    ahoj

    15.12.2009 14:42:09

Nalezeno receptů: 100

Přidat příspěvek k receptu Karlovarský knedlík

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.