reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Karbenátky z vepřového srdce

Snad všichni máme radi karbenátky. Z vnitřností jsou taky chutné.


  • 4,3

    4,2 8
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Srdce očistíme a umyjeme. Do hrnce s vodou dáme povařit očištěné srdce. Když je srdce uvařené necháme ho vychladnout.

Housku si namočíme v mléce a hned vymačkáme. Srdce spolu se slaninou, houskou a cibulí pomeleme na masovém strojku. Ke směsi přidáme ještě vejce, mleté černé koření, majoránku a strouhanku.

Vše dobře promícháme a formujeme karbenátky, které pak obalíme ve strouhance.

V pánvi rozpálíme olej a karbenátky pomalu smažíme.

Podáváme s vařenými brambory a zeleninovou oblohou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Karbenátky z vepřového srdce

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.