Jednoduchý recept na karbanátky ze zvěřiny.
65 g | slanina |
2 stroužky | česnek |
2 ks | vejce |
1 lžíce | petrželka |
2 lžíce | mléko |
2 lžičky | majoránka |
1 ks | cibule |
20 g | sádlo |
1 ks | žemle |
450 g | maso ze zvěřiny |
1 lžička | koření na zvěřinu |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
strouhanka | |
tuk na smažení |
autor Jiří Kropáček
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena