reklama
hledat uživatel
       

4. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Karbanátky z ryb

Karbanátky z ryb

Klasické karbanátky, ale z ryb, vám jistě zachutnají s vařeným bramborem.


  • 3,0

    1 706×

    3 1706
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Ryby zbavíme hlav, ploutví, páteří a velkých kostí. Maso dvakrát důkladně umeleme. Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Slaninu nakrájíme na nudličky a na suché pánvi je spolu s cibulí opečeme.

Citron důkladně omyjeme horkou vodou. Kůru z něj nastrouháme a šťávu vymačkáme.

Umleté maso smícháme se žloutky, solí, strouhankou, nudličkami slaniny a cibule. Směs podle chuti opepříme, přidáme trochu sardelové pasty, šťávu a nastrouhanou kůru z citronu. Vše promícháme.

Z těsta tvarujeme karbanátky, které obalujeme ve strouhance a smažíme na rozpáleném oleji.

Karbanátky z ryb podáváme jako běžné karbanátky - s kaší, brambory.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Karbanátky z ryb

    Celkový počet komentářů: 1
    • belois
      belois

      karbenátky rybí

      karbenátky jsou výborné ale já to peču i jako sekanou ve formě na rybu lze přidat i dušené houby jinak mnˇam

      08.01.2008 23:31:20

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Karbanátky z ryb

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.