Karbanátky z hovězího masa

1 hod | hlavní chod | 5 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 4514x
Recept na karbanátky z hovězího masa, brambor a slaniny.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a oloupeme. Vařené brambory a anglickou slaninu umeleme na masovém strojku, pak přidáme mleté maso, rozšlehaná vejce, sůl, pepř, muškátový oříšek a nasekanou pažitku.

Z promíchané směsi tvoříme na pomoučněném prkénku malé ploché karbanátky, které smažíme po obou stranách na sádle.

Karbanátky z hovězího masa podáváme s bramborovou kaší.

Jiří Viktor K autor receptu:

Karbanátky z hovězího masa

Počet přidaných receptů: 509

Ingredience

na porcí
Vaše cena 1699 běžně 3480 Kč sleva 51 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Karbanátky z hovězího masa

Recept se nachází v 13 kuchařkách
zjirousek
Maso hovězí 762 receptů
Jiří
Hlavní jídla 235 receptů
zajora
Mleté 117 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Karbanátky z hovězího masa

Přidat příspěvek k receptu Karbanátky z hovězího masa
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept