Díky tomuto receptu mnoho mých přátel poznalo, že kapusta je jídlo, kterému netřeba se vyhýbat.
1 hlávka | kapusta |
1 lžička | máslo na vymazání formy |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý pepř | |
náplň | |
1 ks | vejce |
4 lžíce | rýže vařená |
1 špetka | muškátový oříšek - strouhaný |
slanina nebo uzené maso | |
250 g | hovězí maso na umletí |
250 g | vepřové maso na umletí |
omáčka | |
1 kelímek | kysaná smetana |
1 lžička | polohrubá mouka |
250 ml | hovězí vývar |
autor Saille
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena