Kapustňák

2 h 30 min | polévka | ruská kuchyně | recept zobrazen: 33715x
Recept na ruskou polévku.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Do hovězího vývaru přidáme libové vepřové maso a vaříme půl hodiny.

Očištěnou kapustu nakrájíme na drobné nudličky a zvlášť uvaříme ve slané vodě.

Vývar z masa pak procedíme, přidáme do něj uvařenou kapustu, vepřové maso nakrájené na nudličky a pepř.

Takto hotovou polévku kapustňák můžeme ihned podávat.

Recept je určen pro 6 osob.

autor receptu:

Kapustňák

Počet přidaných receptů: 28

Ingredience



Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kapustňák

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Kapustňák
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Červená řepa - pro zdraví a sílu v době podzimu

    Červená řepa - pro zdraví a sílu v době podzimu

    Červená řepa je v našich podmínkách přirozeně se vyskytující plodinou a její přínos pro naše zdraví je ne-li opomíjený, pak určitě nedoceněný. Může snad za to fakt, že mnozí z nás ji neměli rádi jako děti? Možná, ale proč ji přehlížet i dál? Něco takového si tenhle malý podzimní zázrak určitě nezaslouží.

  • Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Rána už jsou mnohdy pěkně studená a někteří z nás, především pak děti, se už v těchto dnech zase potýkají s rýmou. Rýma dokáže být hodně nepříjemná, komu by se nelíbilo mít od ní aspoň jeden rok pokoj? Možná víme, jak na to. Už jste slyšeli o léčivé rostlince lidově zvané rýmovník? Ta se prý dokáže s rýmou pěkně vypořádat a vám od ní pomoci. Pojďme se tedy seznámit!




přidat nový recept