reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Kapusta s klobásou

V římském hrnci je úprava sice delší, ale zato bez hlídání a bez tuku. Brambory, kapusta a klobáska!


  • 3,0

    691×

    3 691
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 657 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 904 hodnocení

Tvarohové koblihy bez kynutí krok za krokem

25. 2. 2020

Bábovka

4,7 1 651 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 729 hodnocení

Jak na to: Šťouchané brambory jako od babičky

24. 2. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 132 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 185 hodnocení

Mleté maso a koření: Naučte se správné kombinace a vyzkoušejte prověřené recepty

24. 2. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 578 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 720 hodnocení

Tip na víkend: Úžasné domácí věnečky krok za krokem

21. 2. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 277 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 602 hodnocení

Znáte eintopf, quiche nebo kofty? Prověřte své vědomosti mezinárodní kuchyně v našem testu

21. 2. 2020

Postup přípravy

Kapustu rozdělíme na čtvrtky, vložíme do vody s bujónem, osolíme a krátce povaříme. Potom scedíme, vymačkáme a vývar odložíme stranou. Povařenou kapustu nakrájíme, přidáme cibuli, na plátky nakrájené brambory, prolisovaný česnek, okořeníme a rozložíme do namočeného římského hrnce. Zalijeme zbylým vývarem, vložíme do trouby, nastavíme teplotu asi 200 st.a pečeme asi 30 minut. Poté naříznuté párky nebo klobásy položíme na kapustu, uzavřeme a ještě tak 15 minut pečeme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kapusta s klobásou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.