
Kapr v sýru
Smažený kapr v létě a s chutí sýru, proč ne?
-
3,6
20×
-
30 min
-
0×
Smažený kapr v létě a s chutí sýru, proč ne?
20×
30 min
0×
3 lžičky
6 - 8 lžic
6 lžic
2 - 3 ks
Kapra zbavíme kůže a vyfiletujeme ho. Nakrájíme ho na jednotlivé porce, které dobře osolíme a opepříme.
Na každou porci dáme složené plátky sýru, který překryjeme kolečkem uzeniny. Je vhodné toto připíchnout párátkem k masu kapra.
Porce obalíme v trojobalu - mouce, vajíčku rozmíchaném s kořením a strouhance.
Na rozehřátém oleji smažíme obaleného kapra nejprve stranou se sýrem, pak otočíme a dosmažíme.
Vhodnou přílohou ke smaženému kapru v sýru jsou vařené brambory a čerstvá zelenina.