Kapr v sýrovém těstíčku s parmazánem

1 hod | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 277x
Recept na podkovy z kapra smažené v těstíčku s parmazánem.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Podkovy kapra zakapeme citronovou šťávou a necháme odležet.

Mezitím si připravíme těstíčko. Z bílků ušleháme sníh, vmícháme do něj žloutky, solamyl a jemně nastrouhaný sýr. Část sýru si necháme na ozdobení. Potom ryby osušíme a osolíme. Porce kapra zlehka obalíme v hladké mouce a pak důkladně v těstíčku.

Podkovy kapra smažíme zvolna ve vyšší vrstvě oleje. Ozdobíme je hromádkou strouhaného sýra, citronem pro dochucení a lístky salátu.

Kapra v sýrovém těstíčku s parmazánem podáváme s hranolky či jinak upravenými brambory.

Conny autor receptu:

Kapr v sýrovém těstíčku s parmazánem

Počet přidaných receptů: 216

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kapr v sýrovém těstíčku s parmazánem

Celkový počet komentářů: 1
  • Komentář k receptu Kapr v sýrovém těstíčku s parmazánem ZuzkaK 16.04.2014 13:52:59

    Mňam, to vypadá lákavě. Já bych si takového slavnostnějšího kapříka dala s hranolkami Golden Longs od McCain. :)

Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Kapr v sýrovém těstíčku s parmazánem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept