reklama
hledat uživatel
       

Kapr v nálevu

Smažené kapří řízky naložené v okořeněném nálevu. Studená chuťovka.


  • 3,7

    3,6 6
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby

trojobal



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 603 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Postup přípravy

Kapří řízky klasicky obalíme v trojobalu a na tuku dozlatova osmažíme.

Z vody, sacharinu, koření a dochucovačů svaříme nálev.

Usmažené kapří řízky přeložíme do skleněné nádoby. Doplníme krájenou cibulí, mrkví, kořenovou petrželí, přičemž zeleninou nešetříme. Vše pěkně srovnané zalijeme vychladlým nálevem tak, aby byly potopeny i vrchní porce. Kapra v nálevu necháme odležet v ledničce alespoň 10 dnů, aby kosti ve výsledné pochoutce co nejvíce změkly.

Kapra v nálevu podáváme jako studenou chuťovku.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kapr v nálevu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.