reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Kapr podle babičky

Recept na přípravu staročeského kapra potěší leckterého rybáře.


  • 3,1

    83×

    3 83
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 625 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 882 hodnocení

Recept na kynuté buchty s povidly krok za krokem

24. 1. 2020

Bábovka

4,7 1 628 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 710 hodnocení

Luštěniny nás nabijí životní energií: Jak je snáz zařadit do jídelníčku?

23. 1. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 181 hodnocení

Domácí výroba uzenin - připravte si tu nejlepší klobásu, jakou jste kdy jedli!

22. 1. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 576 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 707 hodnocení

Omáčky k dochucování salátů: Dodají jídlu šmrnc!

21. 1. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 276 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 584 hodnocení

Rychlé obědy do krabičky - stačí 45 minut a máte skvělé jídlo do práce

20. 1. 2020

Postup přípravy

Cibuli očistíme, nakrájíme nadrobno a zpěníme ji na másle.

Do porcí kapra uděláme zářezy a do nich vložíme kousky slaniny. Kapra osolíme, opepříme, obalíme v nastrouhaném perníku a rozložíme na kousky alobalu. Ke každé porci přidáme kuličku pepře, jeden hřebíček, kousek bobkového listu a na másle zpěněnou cibulku. Před zabalením zalijeme troškou piva.

Alobal důkladně zabalíme a porce dáme na plech. Pečeme v předehřáté troubě na 220 °C asi 20 minut.

Servírujeme s vařenými bramborami a kouskem citronu.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kapr podle babičky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.