reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Kapr pečený po třeboňsku

Kapr je prý nejlepší z Třeboně. A jak ho dělají přímo tam? No přece takhle


  • 3,3

    71×

    3,2 71
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 603 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 857 hodnocení

BLOG Rychlé Fit recepty: Mini medovníčky podle Blanky

14. 12. 2019

Bábovka

4,7 1 615 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 696 hodnocení

Videorecept: Připravte si výborné tatrankové cukroví podle vítězky soutěže Cukrář roku!

14. 12. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 178 hodnocení

Recept na vánoční vosí hnízda krok za krokem

13. 12. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 575 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 695 hodnocení

Jak vybrat kapra?

12. 12. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 274 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 567 hodnocení

Čajové pečivo na vánočním stole

12. 12. 2019

Postup přípravy

Česnek oloupeme a utřeme se solí. Sádlo rozpustíme.


Jednotlivé porce kapra omyjeme, osušíme, potřeme utřeným česnekem se solí, rozložíme do pekáče na rozpuštěné sádlo, zasypeme kmínem a v předehřáté troubě pečeme asi 15 minut na 200°C.

Při pečení přeléváme vypečenou šťávou, kterou podle potřeby doplňujeme vývarem, nebo vodou.

Podáváme se zeleninovou oblohou a vařeným bramborem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kapr pečený po třeboňsku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.