reklama
hledat uživatel
       

Kapr na zelenině

Výborné jídlo z ryby. Vhodné i na vánoční tabuli, tentokrát s trochu jinak upraveným kapříkem!


  • 4,2

    22×

    4,1 22
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Kapra omyjeme a nakrájíme na podkovy. Naložíme do celerové a petrželové natě. Oloupaný a utřený česnek, sůl a pepř použijeme k okořenění kapříka. Zakápneme lehce olejem a čerstvě vymačkanou citronovou štávou. Necháme alespoň hodinu uležet.

Oloupeme brambory. Zeleninu očistíme. Poté jak brambory, tak zeleninu nakrájíme na stejně velké kousky. Smícháme dohromady. Osolíme, opepříme, přidáme kousek másla.

Dáme do pekáčku jednu vrstvu. Kapra rozprostřeme do pekáčku na zeleninu. Poté dáme další vrstvu zeleniny s bramborem. Přikryjeme alobalem a pečeme asi 1 hodinu v předehřáté troubě.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Kapr na zelenině

    Celkový počet komentářů: 1

    • Lucie
      Lucie

      Komentář k receptu Kapr na zelenině

      Kapr je v troubě, jsem na to zvědavá...:)...nebylo uvedeno na kolik stupňů, tak jsem dala na 160...snad to nebude málo...:)

      24.10.2014 18:56:00

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Kapr na zelenině

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.