Kapama je pokrm bývalé jugoslávské kuchyně. Vaří se v různých variacích - s vepřovým, jehněčím, ale i kuřecím masem. Vyžaduje dobrý hrnec, nejlépe keramický nebo římský, aby vydržel pečení v troubě.
2 ks | vejce |
4 ks | rajčata |
2 ks | cibule |
3 ks | paprika zelená |
500 g | vepřová plec |
2 ks | klobása pikantní |
200 g | balkánský sýr |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
voda | |
podle chuti | |
sůl | |
mletá sladká paprika |
autor Lenka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena