
Kančí řízky v těstíčku
Řízečky z kančí kýty trochu jinak.
-
4,7
43×
-
30 min
-
6×
Řízečky z kančí kýty trochu jinak.
43×
30 min
6×
1 kg
2 špetky
100 ml
2 ks
3 ks
100 g
Kančí kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme.
V misce smícháme mléko, vejce, mouku, na jemno nastrouhané brambory a 2 špetky soli. Řízky lehce obalíme v mouce, poté v těstíčku a z obou stran osmažíme v rozpáleném oleji dozlatova.
Kančí řízky v těstíčku podáváme s bramborovou kaší.
Připravovala jsem tyto řízkz již několikrát,ale nejlepší jsou naložené do láku,jako na uzení a potom obalené v trojobalu a osmažené.Vláku hodně česneku,nemají potom chybu.
Vynikající recept, doporučuji všem milovníkům řízků, těstíčko jsem si ještě trochu vylepšila majoránkou a pepřem. Mňam!!
tak to nemělo chybu, všem doparučuji z jakéhokoliv masa!
Dobrý den, ty brambory do těstíčka mají být syrové? Děkuji :o)
Teď jsme právě s manželem dojedli "tento recept" a musím číci, že to bylo ne dobré ale v y n i k a j í c í ! Díky, zase má člověk další výborný receptík doma. Drahuš