reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Kančí plec na česneku

Místo kančího můžeme na recept použít i maso vepřové.


  • 4,3

    26×

    4,3 26

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Maso z plece opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Zeleninu očistíme. Cibuli a slaninu nakrájíme nadrobno. Česnek nakrájíme na plátky a papriku na nudličky.

Cibuli dáme osmažíme v kastrolu na rozehřátém sádle. Přidáme maso, sůl, pepř, papriku, grilovací koření, plátky česneku, kmín, hořčici, zázvor a opékáme, až je maso měkké. Občas podléváme vývarem. Dávám kančí plec na česneku do trouby. Pak je maso křehčí a chutnější.

Před dopečením přidáme na nudličky nakrájenou červenou papriku a ještě chvilku podusíme. Šťávu necháme vysmahnout, zaprášíme hladkou moukou, podlijeme vývarem a povaříme.

Kančí plec na česneku podáváme s rýží, hranolky nebo chlebem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Kančí plec na česneku

    Celkový počet komentářů: 1

    • Roman Štýber
      Roman Štýber

      Komentář k receptu Kančí plec na česneku

      Nikde se nepise nic o tom ze mam myt vyvar a zaroven jsem se nedocetl kdy dat do jidla slaninu. Jinak moc dobre

      26.11.2017 09:49:53

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Kančí plec na česneku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.