reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Kančí nebo vepřová játra na grilu

Jednoduše ugrilovaná játra na grilu, podávaná s chlebem nebo bramborem.


  • 0

    0 0
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Kančí nebo vepřová játra nakrájíme na tenké plátky - asi 0,5 cm tenké. Opepříme z obou stran. Játra nesolíme. Na alobal položíme dva plátky másla a na to poklademe játra.

Jablko i se slupkou (bez jadřince) nakrájíme na plátky a rozložíme na játra. Alobal zabalíme a položíme na rozpálený gril.

Játra jsou hotová za 10-15 minut- záleží na žáru grilu a tloušťce jater. Před jídlem osolíme Kančí nebo vepřová játra na grilu podáváme s hořčicí, na kolečka nakrájenou cibulí a s chlebem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kančí nebo vepřová játra na grilu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.