reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Kančí nebo vepřová játra na grilu

Jednoduše ugrilovaná játra na grilu, podávaná s chlebem nebo bramborem.


  • 5,0

    5 1
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby

příloha



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 625 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 882 hodnocení

Luštěniny nás nabijí životní energií: Jak je snáz zařadit do jídelníčku?

23. 1. 2020

Bábovka

4,7 1 628 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 710 hodnocení

Domácí výroba uzenin - připravte si tu nejlepší klobásu, jakou jste kdy jedli!

22. 1. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 181 hodnocení

Omáčky k dochucování salátů: Dodají jídlu šmrnc!

21. 1. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 576 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 707 hodnocení

Rychlé obědy do krabičky - stačí 45 minut a máte skvělé jídlo do práce

20. 1. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 276 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 584 hodnocení

Čokoládový Sacher dort krok za krokem

19. 1. 2020

Postup přípravy

Kančí nebo vepřová játra nakrájíme na tenké plátky - asi 0,5 cm tenké. Opepříme z obou stran. Játra nesolíme. Na alobal položíme dva plátky másla a na to poklademe játra.

Jablko i se slupkou (bez jadřince) nakrájíme na plátky a rozložíme na játra. Alobal zabalíme a položíme na rozpálený gril.

Játra jsou hotová za 10-15 minut- záleží na žáru grilu a tloušťce jater. Před jídlem osolíme Kančí nebo vepřová játra na grilu podáváme s hořčicí, na kolečka nakrájenou cibulí a s chlebem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kančí nebo vepřová játra na grilu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.