Komu chutná kančí maso, měl by vyzkoušet tento jednoduchý recept. Maso je křehké a houby svou přítomností celé jídlo zvýrazní.
20-30 g | slanina |
5 stroužků | česnek |
sůl | |
kmín | |
200 g | houby |
1 ks | velká cibule |
1-2 lžíce | hladká mouka |
10 kuliček | celý pepř |
2 lžíce | kečup sladký |
mletý černý pepř | |
0.5 kg | kančí kýta |
autor Naicok
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena