Dušené šťavnaté kančí maso s chutnou šťávou na přelití a domácími bramborovými plackami jako oblíbenou přílohou.
30 dkg | slanina |
0.5 hrnku | olej |
1 lžička | sůl |
2 lžíce | máslo |
3 ks | cibule |
1 lžička | kmín |
1 snítka | tymián |
30 dkg | žampiony |
3 lžíce | hladká mouka |
1 lžička | paprika mletá |
5 kuliček | celý pepř |
350-500 g | kančí kýta |
autor Veronika
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena