reklama
hledat uživatel
       

Kančí guláš

Zvěřina je velmi chutná a vhodná pro přípravu rychlých minutek. Kromě kančího guláše můžete vyzkoušet i <a href=http://recepty.vareni.cz/divoky-kanci-steak/ target=_blank>divoký kančí steak</a>.


  • 3,2

    266×

    3,2 266
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

omáčka

podle chuti

podle potřeby

příloha



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 653 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 904 hodnocení

Tip na víkend: Úžasné domácí věnečky krok za krokem

21. 2. 2020

Bábovka

4,7 1 650 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 728 hodnocení

Znáte eintopf, quiche nebo kofty? Prověřte své vědomosti mezinárodní kuchyně v našem testu

21. 2. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 132 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 185 hodnocení

Luštěninové rigatoni se sušenými rajčaty a uzeným tofu krok za krokem

20. 2. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 578 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 719 hodnocení

Recept na kuřecí stehna s houbami krok za krokem

19. 2. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 277 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 601 hodnocení

Zažeňte hlad v práci! 6 tipů na rychlé jídlo do krabičky

18. 2. 2020

Postup přípravy

Maso z divočáka dobře očistíme, pokrájíme na kostky a okořeníme - použijeme koření na divočinu. Přidáme pepř, ještě trochu tymiánu a zalijeme olivovým olejem. Necháme v chladu uležet - maso více zjemní a přebere vůni koření. Cibuli oloupeme a nasekáme.

Na oleji si zpěníme cibuli, přidáme naložené maso a orestujeme. Vhodíme bobkový list, osolíme, přikryjeme pokličkou a chvíli pečeme. Při pečení podlijeme trochu černým pivem.

Když je maso měkké, zaprášíme ho hladkou moukou, promícháme a zalijeme opatrně trochou vody. Opět dobře promícháme. Můžeme ještě přidat černé pivo (podle chuti, dodá guláši sladší chuť), sušenou smetanu pro zjemnění a provaříme.

Kančí guláš podáváme s knedlíkem a nezapomeneme ho doplnit brusinkami.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Kančí guláš

    Celkový počet komentářů: 2

    • JirkaH
      JirkaH

      velmi dobrý a jednoduchý recept

      Vzhledem k tomu, že maso bylo ze staršího kance, tak jsem použil k vaření papiňák. Černé pivo jsem zvolil "Svijanská kněžna", moc dobré. Na kostičky nakrájenou slaninu jsem osmahnul a přidal cibuli, kterou jsem nechal zhnědnout a teprve potom přidal k masu do hrnce. Oproti receptu jsem do guláše dal na kostičky nakrájený česnek. Jako přílohu jsem zvolil chléb, chuť guláše tak nejlépe vynikne.

      17.03.2013 12:54:52

    • rokosicer
      rokosicer

      Dnes jsem touto pochoutkou pohostila tchýni s tchánem a moc chutnalo. S domácími houskovými knedlíky prostě mňamka!!!

      01.05.2009 12:59:55


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Kančí guláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.