reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 042 hodnocení

Budete je milovat! TOP 5 receptů na dýňové koláče nejen na víkend

23. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 760 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

KVÍZ: Jste opravdu dobrá kuchařka? Vyzkoušejte se!

23. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 220 hodnocení

Bylinky při chřipce a viróze: Které opravdu pomohou?

23. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 616 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 802 hodnocení

Recept na koblihy pečené v troubě krok za krokem

23. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 295 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 702 hodnocení

Originální recepty na cupcakes - vypadají i chutnají božsky!

23. 10. 2020

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Větší mrkev očistíme a nakrájíme na jemno. Kančí maso očistíme a nakrájíme na větší kousky. Hříbky očístíme a nakrájíme na kousky.

Na másle osmažíme na jemno nakrájenou cibuli a jednu mrkev, přidáme očištěné a na větší kousky nakrájené maso a necháme zatáhnout, zaprášíme lžící mouky a zalijeme 400 ml vody. Poté vložíme koření (bobkový list, nové koření, celý černý pepř, jalovec, mletý kmín, sladkou mletou papriku, majoránku). Zakryjeme a na středním plameni vaříme asi 20 minut. Občas zamícháme, ať se maso nepřipaluje.

Jakmile se voda částečně odpaří, zalijeme 2 nebo 3 naběračkami vývaru. Vývar použijeme nejlépe hovězí, ale může být i kuřecí. Dále přidáme 3 lžíce kvalitního rajského protlaku a 2 hrsti hříbků. Můžeme dochutit lžící octa. Za občasného míchání vaříme, dokud maso není měkké. Nakonec podle chuti osolíme a opepříme.

Kančí guláš s hříbky podáváme s houskovým knedlíkem nebo chlebem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kančí guláš s hříbky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.