Recept na jemně pikantní játrový krém, který bude určitě vhodnou chuťovkou při oslavách Silvestra. Vhodnou přílohou jsou bagetky, brusinky a bylinková omáčka.
2 stroužky | česnek |
3 ks | šalotka |
4-5 lžic | smetana ke šlehání |
1 hrst | čerstvý koriandr |
2 snítky | čerstvý tymián |
400 g | kachní játra |
250 g | máslo |
150 g | pečené kachní maso |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
kajenský pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena