Ke svátečním příležitostem určitě přijde k chuti pečená kachna s jablky a červeným brusinkovým zelím. Vhodnou přílohou jsou domácí bramborové knedlíky.
1 ks | cibule |
3 ks | jablko |
1 ks | kachna |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
kmín | |
podle potřeby | |
sádlo | |
drůbeží vývar | |
příloha | |
2 ks | šalotka |
brusinky | |
1 sklenice | červené zelí |
50-100 ml | červené víno |
2 lžíce | třtinový cukr |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena