reklama
hledat uživatel
       

Kachna po Tyrolsku

Pečená kachna, kterou podáváme s houskovými knedlíky a omáčkou z rybízového džemu a červeného vína.


  • 3,1

    549×

    3 549
  • 2 h 40 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Kachnu omyjeme, osušíme, osolíme a naplníme jablky. Na tuku osmahneme cibuli nakrájenou na kolečka a kořenovou zeleninu, přidáme divoké koření zalijeme trochou vody, vložíme kachnu a pečeme v troubě dočervena. Občas poléváme výpekem. Kachnu potom vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme vodou, povaříme. Přidáme cukr, rybízový džem a nakonec víno. Podle chuti dosolíme, kachnu podáváme s rýží a houskovým knedlíkem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kachna po Tyrolsku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.