reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Maso z vykostěné kachny nakrájíme na plátky, osolíme je a dáme na rozpálený olej na pánvi.

K osmaženým kouskům masa přidáme na plátky nakrájený pórek a arašídové oříšky. Pokračujeme ve smažení a přidáme ještě utřený česnek, pálivou papriku nebo feferonky a na špičku nože glutasol. Podlijeme vývarem z drůbků, podle chuti přisolíme a krátce podusíme.

Kachnu Kung-Pao podáváme s rýží nebo chlebem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kachna Kung - Pao

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.