reklama
hledat uživatel
       

Ingredience

Postup přípravy

Celou kachnu omyjeme, osušíme a posypeme zvenku i uvnitř solí a kmínem. Kachnu položíme prsíčky vzhůru do suchého pekáče. Musí být buď kovový nebo skleněný a mít víko.

Pekáč uzavřeme a vložíme do normální trouby, ne horkovzdušné! Teplotu nařídíme na 120 °C a kachnu pečeme 5 hodin bez podlévání nebo otevírání trouby. Po pěti hodinách se nám objeví propečená kachnička s křupavou kůrkou, ležící ve směsici sádla a báječné šťávy.

Kachnu bez práce podáváme s přílohou podle chuti.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Komentáře k receptu Kachna bez práce

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1

Přidat příspěvek k receptu Kachna bez práce