Kachna bez práce

1 hod | hlavní chod | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 5325x
Kachna podle tohoto receptu je zcela bez práce.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 4 lidé)


Postup přípravy receptu

Celou kachnu omyjeme, osušíme a posypeme zvenku i uvnitř solí a kmínem. Kachnu položíme prsíčky vzhůru do suchého pekáče. Musí být buď kovový nebo skleněný a mít víko.

Pekáč uzavřeme a vložíme do normální trouby, ne horkovzdušné! Teplotu nařídíme na 120 °C a kachnu pečeme 5 hodin bez podlévání nebo otevírání trouby. Po pěti hodinách se nám objeví propečená kachnička s křupavou kůrkou, ležící ve směsici sádla a báječné šťávy.

Kachnu bez práce podáváme s přílohou podle chuti.

autor receptu:

Kachna bez práce

Počet přidaných receptů: 8

Ingredience

na porcí
4,2
skvělý recept
10 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kachna bez práce

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Kachna bez práce
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo dokáže prodloužit mládí. Nevěříte? Vše záleží pouze na vás a na tom, jak tomu přizpůsobíte svůj jídelníček. Výběr potravin, jejich energetická hodnota a množství jídla - to všechno má na naše tělo a jeho stav zásadní vliv.

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.




přidat nový recept