reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Celou kachnu omyjeme, osušíme a posypeme zvenku i uvnitř solí a kmínem. Kachnu položíme prsíčky vzhůru do suchého pekáče. Musí být buď kovový nebo skleněný a mít víko.

Pekáč uzavřeme a vložíme do normální trouby, ne horkovzdušné! Teplotu nařídíme na 120 °C a kachnu pečeme 5 hodin bez podlévání nebo otevírání trouby. Po pěti hodinách se nám objeví propečená kachnička s křupavou kůrkou, ležící ve směsici sádla a báječné šťávy.

Kachnu bez práce podáváme s přílohou podle chuti.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Kachna bez práce

    Celkový počet komentářů: 2

    • želvička Blaňa
      želvička Blaňa

      Komentář k receptu Kachna bez práce

      100% spokojenost, kačka byla úžasná ��

      02.04.2018 20:49:24

    • marie
      marie

      Komentář k receptu Kachna bez práce

      moc dobré, měkké a šťavnaté

      30.10.2016 15:10:29

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Kachna bez práce

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.