reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jogurtový krém s rybízem a borůvkami

Lehký dezert (nejen) pro letní dny.


  • 4,5

    4,5 6
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Ovoce opláchneme, očistíme a necháme okapat. Prosypeme cukrem a necháme chvilku odležet. Citron omyjeme, kůru oškrábeme nebo oloupeme a nasekáme, šťávu vymačkáme.

Ušleháme si velmi tuhou šlehačku. Jogurt smícháme s vanilkovým cukrem, citronovou šťávou a kůrou a vmícháme do šlehačky.

Čtyři poháry naplníme jogurtovým krémem a na povrch rozdělíme ovoce. Jogurtový krém s rybízem a borůvkami ihned podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Jogurtový krém s rybízem a borůvkami

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.