Jogurtové řezy se šlehačkovým krémem

1 hod | moučník | 12 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 5400x
Recept na výborný ovocný moučník.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Vejce ušleháme s cukrem a olejem, přišleháme jogurt a přimícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva.

Těsto nalijeme na vymazaný a kokosem vysypaný plech a ve středně teplé troubě upečeme.

Po vychladnutí povrch moučníku potřeme džemem, poklademe nakrájeným ovocem, pokryjeme krémem a ozdobíme ořechy nebo ovocem.

Šlehačkový krém: Smetanu vyšleháme s cukrem a ztužovačem a promícháme se zakysanou smetanou a čokoládou nebo nutelou. Podle chuti šlehačkový krém přisladíme.

Jogurtové řezy se šlehačkovým krémem necháme zatuhnout, nakrájíme a podáváme třeba ke kávě.

autor receptu:

Jogurtové řezy se šlehačkovým krémem

Počet přidaných receptů: 24

Ingredience

na porcí
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Jogurtové řezy se šlehačkovým krémem

Recept se nachází v 102 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 6010 receptů
zdegross
staré recepty 3810 receptů
Sladkosti  Krnovské tety
veraricna
Sladkosti Krnovské tety 4346 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Jogurtové řezy se šlehačkovým krémem

Přidat příspěvek k receptu Jogurtové řezy se šlehačkovým krémem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně vybírat letní obuv?

    Jak správně vybírat letní obuv?

    Léto máme všichni rádi, ale naše nohy mohou v parnu trpět. Zvlášť, když jim nedopřejeme vzdušnou obuv a necháme je potit se v uzavřené a neprodyšné obuvi. Trápí nás nejen odřené paty, malíčky a utlačované palce, zpocené a horoucí nohy, ale od nohou pak trpí i celé tělo dyskomfortem a naše celková tělesná i duševní pohoda klesá.

  • Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Chcete letos zažít adrenalin na vodě? Nebo se jen lehce nechat unášet po klidné hladině malé říčky? Než někde zavoláte klasické vodácké "ahoooj", věnujte pečlivou pozornost přípravě. Její základní parametry spočívají právě v tom, kam vlastně chcete jet.




přidat nový recept