reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Jogurt z domácí pekárny

Celkový počet komentářů: 8
  • Lenka B.
    Lenka B.

    Tak složitě dělat jogurt? Stačí ohřát mléko na 50 stupňů a pak ho trochu nechat vychladit a zamíchat do něho vše ostatní a pak dát na pár hodin pod peřinu. Jak jednoduché!!!

    14.01.2013 23:18:28

  • Lenka B.
    Lenka B.

    Úplně stačí dát na pár hodin pod peřinu.

    14.01.2013 23:15:08

  • alena
    alena

    Proč tak strašně složitě a dlouho? Stačí mléko převařit, zchladit, vmíchat 1 jogurt s živou kulturou, kdo chce sladký, tak ještě 1 Salko, nalít do skleniček a položit na topení přes noc. /nebo do trouby na 50C na 3 hod./ Potom do lednice. Hotovo, jogurt je výborný a pekárnu si nechávám na těsta.

    16.02.2009 15:32:34

    • moschus1
      moschus1

      Tak si pekárnu nechte na těsta.Však Vás nenutím ho dělat v pekárně.Kdo chce,ať zkusí,kdo nechce ať nezkouší.Každého věc.Mě osobně tento způsob vyhovuje.Zdraví Monika

      16.02.2009 16:53:53

  • Michy
    Michy

    Doba přípravy jogurtu už by měla být v pořádku.

    14.01.2009 20:12:39

  • moschus1
    moschus1

    Omlouvám se za překlep v receptu,který je však velmi velmi důležitý.Nevím jak chybu opravit a píši sem do komentářů.Jogurt se v pekárně nechává 8-10 HODIN a ne 8-10 minut.Za případné potíže se všem mocinky omlouvám

    14.01.2009 18:49:30

  • karvoš
    karvoš

    vyzkoušej

    08.01.2009 20:08:26

Nalezeno receptů: 8

Přidat příspěvek k receptu Jogurt z domácí pekárny

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.