reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Jitrnicový prejt

Celkový počet komentářů: 8
  • Alena
    Alena

    každý jednou začíná

    Je v pořádku, že je zde návod, jak si ho připravit doma i z kupovaného, každý jednou začíná, možná trochu tolerance by neuškodilo;o))

    23.09.2018 11:05:40

  • Martin Urban
    Martin Urban

    I když mám prejt ze zabíjačky, tak mi tento recept pomohl. Nikdy jsem ho ani neohříval a pro začátečníka blbečka jako jsem já, je to ideální návod. Díky. Jen to zelí k tomu nemám. :-(

    25.02.2015 13:50:33

  • Alena
    Alena

    Jak se dělá prejt????

    Vy jste snad nikdy nebyli na zabíjačce? To si z nás děláte legraci. Chceme vědět které suroviny se potřebují na udělání domácího prejtu a ne si ho jt koupit. To snad umí každé malé dítě.

    05.01.2010 18:44:05

  • ivan
    ivan

    Trošku mi tenle recept připomíná blondýnu, která když dostane chuť na marmeládu tak si oloupe koblihu.

    17.01.2009 12:35:46

  • miluše
    miluše

    jitrnicový prejt

    Na másle osmažíme cibulku - jak můžete jitrnicový prejt vůbec spojovat s máslem??? V tomto případě na sádle osmažíme cibulku. Ale proti gustu žádný dišputát.

    25.01.2008 09:32:08

  • majka
    majka

    to už tu chybí jen návod jak ohřát párky, děláte si legraci? Jestli nekdo neumí koupit v Glousu jejich výborný prejt a ohřát ho tak rozhodně neumí ani číst. Nechápu proč na Vaření jsou tyhle návody

    05.02.2007 05:48:22

Nalezeno receptů: 8

Přidat příspěvek k receptu Jitrnicový prejt

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.