reklama
hledat uživatel
       

Jihočeská cmunda

Recept na pravý jihočeský bramborák.


  • 4,4

    61×

    4,3 61
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Oloupeme si brambory a nastrouháme je na hrubém struhadle. V mlýnku na maso pomeleme uzené. Oloupeme celý česnek a promačkáme v lisu.

Maso přidáme do mísy k nastrouhaným bramborům, přisypeme mouku, přilijeme horké mléko. K těstu na bramborák přidáme vejce a ochutíme solí, pepřem, majoránkou, kmínem. Přidáme česnek.

Směs na jihočeskou cmundu dobře promícháme a na sádle opečeme jako placky dozlatova.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Jihočeská cmunda

    Celkový počet komentářů: 4
    • Jan Svatopluk Mareš
      Jan Svatopluk Mareš

      dělal jsem to poprvé

      klasický bramborák - na něj mám vždy chuť, když míjím stánek s rychlým občerstvením - ale ta cena za jeden bramborák na stojáka je příšerná - když jsem byl malý, tak jsem ho měl občas k večeři - dnes jsem si ho udělal sám - práce je to příšerná, ale stálo to za to :-)

      07.10.2012 18:55:37

    • alou (tecka) op
      alou (tecka) op

      Jsou to moje první bramboráky v životě, co jsem je dělala a moc se mi povedly. Děkuji a přeji dobrou chuť:-)

      28.07.2012 23:09:46

    • savena
      savena

      skvělé:-))

      01.08.2007 19:47:52


      • Autor
        Autor

        Re: skvělé

        Velice děkuji a doufám, že vyzkoušíte i jiné z mých receptů a budou Vám stejně tak chutnat jako tento. S pozdravem Vaše Autorka

        25.08.2007 17:42:24

    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Jihočeská cmunda

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.