reklama
hledat uživatel
       

Jihočeská cmunda

Recept na pravý jihočeský bramborák.


  • 4,4

    61×

    4,3 61
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 581 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 842 hodnocení

Videorecept: Marokánky podle Anny

20. 11. 2019

Bábovka

4,7 1 612 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 688 hodnocení

Recept na plněné pečené brambory krok za krokem

19. 11. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 175 hodnocení

Vánoce plné kalorických nástrah aneb jak nepřibrat

19. 11. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 573 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 687 hodnocení

Jak správně připravit těsto na páje?

18. 11. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 272 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 556 hodnocení

Recept na smažené plněné žampiony krok za krokem

18. 11. 2019

Postup přípravy

Oloupeme si brambory a nastrouháme je na hrubém struhadle. V mlýnku na maso pomeleme uzené. Oloupeme celý česnek a promačkáme v lisu.

Maso přidáme do mísy k nastrouhaným bramborům, přisypeme mouku, přilijeme horké mléko. K těstu na bramborák přidáme vejce a ochutíme solí, pepřem, majoránkou, kmínem. Přidáme česnek.

Směs na jihočeskou cmundu dobře promícháme a na sádle opečeme jako placky dozlatova.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Jihočeská cmunda

    Celkový počet komentářů: 5
    • ZBĚSILKA
      ZBĚSILKA

      RADA VAŘÍM

      07.08.2019 12:26:19

    • Jan Svatopluk Mareš
      Jan Svatopluk Mareš

      dělal jsem to poprvé

      klasický bramborák - na něj mám vždy chuť, když míjím stánek s rychlým občerstvením - ale ta cena za jeden bramborák na stojáka je příšerná - když jsem byl malý, tak jsem ho měl občas k večeři - dnes jsem si ho udělal sám - práce je to příšerná, ale stálo to za to :-)

      07.10.2012 18:55:37

    • alou (tecka) op
      alou (tecka) op

      Jsou to moje první bramboráky v životě, co jsem je dělala a moc se mi povedly. Děkuji a přeji dobrou chuť:-)

      28.07.2012 23:09:46


    • savena
      savena

      skvělé:-))

      01.08.2007 19:47:52

      • Autor
        Autor

        Re: skvělé

        Velice děkuji a doufám, že vyzkoušíte i jiné z mých receptů a budou Vám stejně tak chutnat jako tento. S pozdravem Vaše Autorka

        25.08.2007 17:42:24


    Nalezeno receptů: 5

    Přidat příspěvek k receptu Jihočeská cmunda

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.