reklama
hledat uživatel
       

Ingredience

podle chuti

podle potřeby

Postup přípravy

Cibuli s česnekem oloupeme a cibuli nakrájíme na drobné kostičky a česnek prolisujeme.

Nejprve nakrájenou cibuli orestujeme na oleji, potom přidáme špenáty a necháme pozvolna povolit. Provaříme, přidáme prolisovaný česnek, sůl, kousek masoxu (nemusíme dávat) a necháme chvíli vařit. Přidáme mléko, rozkvedlané vejce a rozmixujeme. Podle potřeby můžeme špenát zahustit.

Jemný špenát podáváme s knedlíky nebo vařenými brambory s vařeným vejcem či volským okem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Přidat příspěvek k receptu Jemný špenát

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.