reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jemný rebarborový koláč s drobenkou

Recept na osvěžující, jemný a lahodný koláč pro každou příležitost.


  • 5,0

    5 2
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Rebarboru dobře očistíme, zbavíme listů, omyjeme a oloupeme, řapíky poté nakrájíme na menší kousky nebo na plátky.

Z mouky, mléka, cukru, oleje, prášku do pečiva a vajec připravíme těsto, které dobře vyšleháme nebo rozmícháme metlou.

Těsto poté vylijeme do vymazaného a moukou vysypaného pekáče, navrch poklademe nakrájenou rebarboru a zasypeme drobenkou, kterou připravíme z másla, cukru a hrubé mouky.

Rebarborový koláč pečeme ve vyhřáté troubě na 180 °C zhruba 20 minut.

Koláč podáváme vychladlý a nakrájený na čtverce, sypaný moučkovým cukrem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Jemný rebarborový koláč s drobenkou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.