reklama
hledat uživatel
       

Jemný likér

Pudinkový prášek, karamelové salko a rum - to je základ likéru, který si připravíte na letošní Vánoce.


  • 5,0

    15×

    5 15
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 540 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 812 hodnocení

6 nejlepších receptů na jablečný štrúdl

15. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 590 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 659 hodnocení

Videorecept: Tradiční podzimní dýňová polévka podle šéfkuchaře

15. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Recept na jakoukoli oslavu: Sýrová roláda krok za krokem

14. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 559 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 668 hodnocení

Jak na pečení dortu

14. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 532 hodnocení

Recept na domácí rajčatové pyré krok za krokem

13. 9. 2019

Postup přípravy

Vodu i cukr rozdělíme na poloviny, přidáme pudinkové prášky a podle návodu na obalu si uvaříme dva husté vodové pudinky. Za občasného promíchání je necháme vychladnout ve studené vodní lázni.

Po částech mixujeme pudinky s tatra mlékem a karamelovým salkem. Rozmixovaný základ přecedíme do větší mísy a vmícháme rum.

Jemný likér nalijeme do sklenic, uzavřeme a necháme alespoň 14 dnů "uzrát". Skladujeme v chladnu.

Jemný likér vydrží i 2 - 3 měsíce, ale to se dříve vypije.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Jemný likér

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.