Máme-li doma tolik rajčat, že najednou nevíme, co s nimi, nemusíme se přemáhat a snažit se je všechny sníst. Můžeme si z nich totiž vyrobit domácí kečup, který oceníme třeba i během zimy.
70 g | cukr |
1 lžička | sůl |
1 kg | rajčata |
1 ks | cibule |
60 ml | voda |
2 ks | jablko |
5 ks | hřebíček |
3 ks | bobkový list |
5 kuliček | nové koření |
60 ml | jablečný ocet |
1 špetka | skořice mletá |
5 kuliček | celý pepř |
autor Tým Vaření.cz
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena