reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jemné smažené filety

Jemné smažené filety podáváme s bramborovým salátem, ale hodí se i vařené brambory. V tom případě je podáváme se studenou koprovou omáčkou.


  • 4,6

    30×

    4,6 30
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Plátky ryby omyjeme, osušíme, osolíme a okořeníme špetkou mletého zázvoru. Vložíme je do nádoby a přelijeme mlékem, sójovou rybí omáčkou a zasypeme usekanou zelenou petrželkou. Vše promícháme a necháme 30 minut rozležet.

Potom plátky osušíme a obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.

Jemné smažené filety zdobíme citronem a petrželkou. Podáváme s lehkým bramborovým salátem.

Obměna. Smažené filety jsou moc dobré s vařeným bramborem a studenou koprovou omáčkou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Jemné smažené filety

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.