reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jemně pálivá omáčka z rajčat

Recept na jemně pálivou omáčku, která se hodí k masu.


  • 5,0

    5 1
  • 10 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Limetku rozkrojíme a vymačkáme z ní šťávu. V misce důkladně smícháme 2 lžíce kvalitní kečupu, čerstvou limetkovou šťávu a sladkou chilli omáčku. A máme hotovo.

Jemnou pálivou omáčku z rajčat podáváme třeba s grilovaným či pečeným masem. Ale samozřejmě ji můžeme použít i jinak podle chuti.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Jemně pálivá omáčka z rajčat

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.