Nekynuté lívanečky s podmáslím a "krajkovými" křupavými okraji podáváme s osvěžující smetanovo-rebarborovou omáčkou.
omáčka | |
---|---|
100 g | cukr |
400 g | rebarbora |
200 ml | hustá zakysaná smetana |
podle potřeby | |
olej | |
sůl | |
těstíčko | |
3 ks | vejce |
0.8 dl | voda |
1 dl | podmáslí |
140 g | hladká mouka |
1 lžička | kypřicí prášek |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena