Jemné játrové knedlíčky

15 min | polévka | 5 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 869x
Recept na výborné játrové knedlíčky vhodné nejen do domácích vývarů.
Komentáře receptu 2


Postup přípravy receptu

Játra omyjeme a umeleme. Česnek oloupeme a česnek dobře utřeme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno.

K umletým jatrům přidáme jedno celé vejce, špetku mletého černého pepře, špetku soli, utřený česnek, nakrájenou cibuli, špetku majoránky a hladkou mouku. Vše dobře promícháme a podle potřeby přidáme strouhanku pro zahuštění.

Jemné játrové knedlíčky používáme do různých polévek a vývarů podle chuti.

autor receptu:

Jemné játrové knedlíčky

Počet přidaných receptů: 40

Ingredience

na porcí
Vaše cena 3499 běžně 5999 Kč sleva 42 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Jemné játrové knedlíčky

Recept se nachází v 21 kuchařkách
lucie_g
Mix 195 receptů
zjirousek
Polévky 2030 receptů
REY Polévky
Rey
REY Polévky 339 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Jemné játrové knedlíčky

Celkový počet komentářů: 2
  • Mňamka :-)) kopriva-1 07.10.2014 14:20:04

    Dělám je , a jsou výborné,jenže než se dodělají , tak mi někam skoro půlka knedlíčku zmizí :-)))

  • LuckaN
    Komentář k receptu Jemné játrové knedlíčky LuckaN 05.10.2014 21:01:27

    dělám v podstatě stejně, jen ten česnek a cibuli pomelu s těmi játry, je to pak jemnější a jdou udělat snadno i přes síto na halušky (jsou menší, ale je jich víc)

Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Jemné játrové knedlíčky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept