reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jemná žampionová polévka se smetanou

Jemná houbová polévka podle jednoduchého receptu.


  • 0

    0 0
  • 35 min

Postup přípravy

Malou cibuli očistíme a nakrájíme na kostičky, žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. 

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme žampiony, koření a masovou kostku, vaříme asi 15 minut. Pak přidáme na kostky nakrájené brambory a polévku přivedeme do varu. Když je vše měkké, přilijeme smetanu a zahustíme polohrubou moukou. Mouku přidáváme za stálého míchání nejlépe přes sitko, aby nám nevznikly hrudky. Na závěr žampionovou polévku dochutime soli a pepřem.

Jemná žampionová polévka se smetanou je rychlá na přípravu a velmi dobrá. Před podáváním nezapomeneme vyjmout nové koření a bobkový list.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Jemná žampionová polévka se smetanou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.