reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Eidam v celku vaříme v mikroténovém sáčku až do změknutí. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a rozmačkáme vidličkou. Šunku nakrájíme na kousky. Několik plátků šunky si odložíme na vystlání rolády. Petrželku nasekáme nadrobno.

K rozmačkaným vejcím přidáme syrokrém, nakrájenou šunku, nasekanou petrželku a všechno spolu dobře promícháme.

Změklý eidam rozválíme na mokré desce mokrým válečkem. Na sýrový plát položíme plátky šunky, potřeme připravenou náplní a zavineme do rolády, kterou zabalíme do fólie nebo alobalu a dáme do lednice ztuhnout.

Chutnou sýrovou roládu nakrájíme na plátky a podáváme s pečivem jako výbornou chuťovku při různých příležitostech.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Jemná sýrová roláda

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.