reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jemná špenátová polévka s bulgurem

Jemná polévka z čerstvého špenátu s ochuceným bulgurem. Pokrm podáváme s opečeným toastem. Recept je určen pro dietu při potížích se slinivkou břišní.


  • 3,8

    10×

    3,8 10
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Bulgur připravíme podle návodu na obalu a podle potřeby osolíme a ochutíme granulovaným česnekem.

Zeleninový vývar ochutíme směsí Horalka a přivedeme k varu. Pak do vývaru vložíme očištěné listy špenátu a vše asi 5 minut povaříme a rozmixujeme tyčovým mixerem. Polévku ochutíme česnekem, zjemníme mlékem a podle potřeby osolíme a zahustíme instantní rýžovou moukou. Krátce necháme přejít varem, odstavíme z tepla a omastíme lžičkou oleje.

Jemnou špenátovou polévku rozdělíme na porce, zvlášť servírujeme ochucený bulgur a podáváme s nasucho opečeným toastem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Jemná špenátová polévka s bulgurem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.